Kommer ni ihåg att jag fick ett uppdrag att hjälpa till med färgsättning av en ny restaurang i våras? Idag vart jag och min mamma dit för första gången sedan de öppnat för att luncha. Oj oj oj vad fint och mysigt det hade blivit. Det gjorde heller inte ont att maten var god, smakrik och tilltalande. Köket står för det orientaliska kulturen så det var många goda röror att välja mellan, olika smaksatta bröd, varmt och kallt, sallader, grönsaker, soppa och grytor. Där fanns något för alla. Där var mycket matgäster OCH en varm gästvänlig familjär personal. Jag kommer definitivt att besöka denna restaurang fler gånger. Det är verkligen kul att vi i denna lilla stad har fått ett nytt matställe att välja på.

Mitt uppdrag var att hjälpa till  med att korsa det orientaliska med det skandinaviska alltså varmt murrigt och ombonat v.s svalt avskalat och minimalistiskt. Ingen lätt korsning men en rolig utmaning. Vill du se hur det Inlägget från i våras när renoveringen av restaurangen var igång så hittar du det HÄR.

Här kommer en bildbomb från mitt restaurangbesök på Habibi Bistro.

Grattis till Anna och gänget ni har verkligen lyckats.

Kram kram Tina G