Hillerstorp möbler

Hejsan! Eftersom sol och badvädret skulle utebli igår hade vi bestämt oss för att köra runt och kolla på lite nya utemöbler. Förra året gav vårt konstrotting möblemang upp det såg helt sönder trasat ut och fick åka till tippen. I år har våra baden baden gått sönder totalt i tyget. Vi har visserligen haft allt detta i många år men när man har hittat något som passar in i stil och modell är det inte lätt att ersätta det.

Men det visade sig att våra tänkbara möbler fanns på närmare håll än väntat. Ett set i märket Hillerstorp med tresits soffa, bord och två fåtöljer i vitkalkat teak och plastremmar i sitsen. Så fina tycker vi. Vi vill ha ett lättskött möblemang som tål att stå ute utan tak och där vi slipper hålla på att ta ut och in dynor. I detta set behövs inga dynor det var sköna sitsar ändå och träet ska nog tåla lite regn och vind.

Det fanns bara visnings-exet kvar och nu går vi här hemma och funderar på om vi ska slå till och köpa dom. Finns väl en liten risk att vi ångrar oss annars.

Kram kram Tina G