Hejsan för första gången på länge!

Det har runnit så mycket vatten under broarna sedan jag skrev det sista inlägget. Det har ramlat på med ett gäng varierande styling uppdrag. Både privata stylingar, magasinstyling och modevisning och med det förändrad jobbsituation.

Men idag tänkte jag fokusera på att presentera ett av mina stylingjobb. Detta är samtidigt ett supertips till alla er som tycker shopping är jobbigt, tråkigt, omständigt, tidskrävande, svårt och i allmänhet något onödigt ont. Eller till vem som än vill ta hjälp med sin outfit-shopping.

Sedan knappt ett år tillbaka har nätbutiken Zalando utvecklat en ny personal shopping tjänst som heter Zalon. Det är helt gratis att använda sig av denna tjänst det du behöver göra är att klicka i en del om dig som vad du gillar, icke gillar och del om din stil. Det går att göra specifika önskemål som tex. styling/kläder inför festligheter eller liknande. Det går så klart att få hjälp med att tex. bygga upp sin basgarderob eller annat som saknas i garderoben. En del vill bara bli överraskade med en fin box hem med utvalda kläder. Innan boxen skickas hem till dig har du möjlighet att få förhandsgranska de utvalda kläderna och redan där göra ändringar på beställningen.

Du får via mail även ett stilkort med de valda kläderna och en text med hur du kan tänkas matcha kläder och skor på olika sätt. När Boxen landat hemma hos dig är det dax att prova kläderna och avgöra vilka plagg som ska behållas. Är du nöjd med allt i boxen, behåll det eller skickar du tillbaka det som inte var bra av olika anledningar och betala för det du behåller. Tjänsten är till för både kvinnor och män. Eftersom det är mest kvinnor som läser denna blogg tycker jag att ni kan tipsa alla män i er omgivning om denna smidiga möjlighet

Vill du ha min hjälp där? Klicka på min personliga länk HÄR så kommer så direkt till min sida, där klickar du på “Välj Martina“. Vill du dessutom ha 10% på dit köp (över 500kr) kommer en kod här: RFFA5AEB58 som du kan använda. 

 

Vi ses på Zalon

Kram kram Tina G