Lockar eller ej

Inlägget innehåller affiliateslänk

Hejsan alla fina! I höst säger trenden att det passar med lockar i håret om man vill var “inne” dessutom i alla längder. Allt med lockar i, från den korta frisyren (lägg till snedlugg här) till midjelånga längder.

Inga perfekt tillrättalagda lockar utan gärna mer “frissiga” ojämna. Med de långa längderna slarviga lockar som kan stylas genom att sova med flätat hår och få till den typen av lock.

Nu pratar vi om trender och mode, för er som ej följer det utan har hittat er stil kanske lockar inte stämmer in. Enligt mig passar lockar bäst in till rundade ansiktsdrag men gillar man att hänga med i trenderna går det idag att hitta “rätt” lock som funkar för en det gäller att hitta ett passande sätt att styla lockarna på och det kan göras med olika styling-verktyg. Det finns en djungel av varianter att locka håret på idag tex plattång, kon, tjock locktång varvat med en smal, oval styler, flätor osv.

Som sagt alla ska inte ha lockar men för er som gillar det passa på denna hösten och häng med i trenden.

På Lyko går det att hitta den kombinerade locktång som jag länkat med bild nedan, klicka på länken som tar dig direkt till verktyget. Dessutom hittar du ett klipp på samma sida där det visas hur locktången kan användas. Kika gärna in där. Det går även att hitta andra typer av värmetänger hos Lyko.

Kram kram Tina G

Multi locktång

Lånade bilder