Våga mixa & matcha dina färger

Hej alla i vårsolen! Idag ska vi få upp mot 19 grader här i södra delarna, som vi längtat. För vår del här hemma är det extra bra eftersom ena sonen spela fotboll (DM) utomhus hela dagen och vi är med och hejar på.

Igår satte jag ihop förslag på färgkombinationer till dig med djupare färgdrag, länk till det inlägget HÄR. Nu riktar jag färgtipsen till dig som är ljus, varm & klar i dina färger. Jag förstår om det är svårt att bara få olika “färgklickar” som förslag och hur man kan tänka sig dessa färger ihop. Men som jag skrev igår är det du själva som ska försöka sätta ihop färgerna på olika vis.

För att dra något exempel kan det vara en blommig/randig/mönstrad blus i alla tre färgerna och sedan sätter man ett par byxor/kjol och innejacka/kavaj till i basfärgerna eller väljer du rutiga byxor i 2 el 3 av färgerna och enfärgad top eller kan det vara en monokrom färgsättning på kläderna och sedan sätter du till accessoarer i mönstrat som t.ex. scarf, bälte, skor osv. Det är bara din fantasi som kan stopp dig. Våga leka med färgerna!!

Lycka till:)

Kram kram Tina G

Apricot, Warm pastel pink, Light warm grey, Ivory White, Bright lime green

Ivory, Hyacint blue, French navy, Light warm beige, Bright warm pink, Light warm grey