Hej alla fina! Hoppas ni har en härlig helg. Själv är jag iväg på ett styling jobb i Skåne (kanske blir om det på bloggen senare) så jag förberedde detta inlägg till dagens blogg.

Litet jobb stor förändring

Ville visa er att det krävs inte alltid så stora krafttag för att få till en ganska stor förändring. Min fina kund som blivit en fin vän med åren kom tillbaka till mig nu och vill göra en makeover med sitt hår. Eftersom jag drog ner på mitt frisör jobb ett tag har hon varit runt hos andra frisörer ett tag.

Nu hörde hon av sig och frågade om jag vill ta hand om henne igen. Hon har försökt att gå ifrån och sluta färga håret eftersom hon upplevt att det blir en tråkig utväxt efter ett tag som behöver underhållas ganska ofta. Men har nu insett att hon inte känner sig fin i sitt vita (grå) hår. Det är ju så att ibland måste man prova för att veta.

Nu kände hon att håret såg livlöst och tunt ut utan bottenfärg och att hon såg flera år äldre ut än hon varken ville eller behövde.

Min insats: En klippning där jag mest formade in frisyren och fick väck en del slitet. Bottenfärgning, en lätt uppljusning av de mörka partierna och när det var klart skölja och i med en nyanserande toning för ett glansigare och och mer ton i ton utseende på färgen.

Jag jobbar med märket Lanza och med deras färger upplever jag ganska ofta att den färgen gör att håret nästan känns bättre med än utan färg i. Så kände min kund också dessutom blev hon blev minst 5 år yngre i utseendet, blink blink:)

Skillnad eller?

Kram kram Tina G