Hej hej Fredag!

Efter intensiva dagar som vikarierande stylistlärare och planering för olika event passar det fint med en dag i pausläge. Som sagt jag rycker in på min före detta arbetsplats Plusgymnasiet den sista tiden innan skolavslutningen. Det blev en något ryckig start där förmågor som flexibilitet och kreativitet blev användbara. Så härligt att få träffa alla elever och inte minst den fantastiska stab av lärare och personal. Det är inte lätt att ta över jobb som någon annan startat men jag göra så gott jag kan.

Treorna har examination i airbrush och fransförlängning. Spännande att få uppleva deras sista tid som elever på denna skolan.

Tilde och Vilma tränar på fransförlängning på klasskompis Denise. Det krävs full fokus, fingerfärdighet och mycket träning för att bli riktigt bra som fransstylist.

Moa försöker sätta ihop airbrushmaskinen, det var inte lätt..

Här skapas det och klipps ut mallar till kommande airbrush examination.

Tvåorna var planerade att starta upp med manikyr och nagelvård så det var bara att damma av den kunskapen, har inte undervisat i den delen på många år, kul! Det ska vi hålla på med resten av terminen. Med ettorna blir det uppstart med färganalysen, det ser jag verkligen fram emot.

Nä nu är det dax att planera upp mitt möte och stilföredrag jag är inbjuden att hålla imorgon i Borrby Österlen med ett helt gäng som är på “må bra event” över helgen där.

Önskar er alla en skön helg, kram kram Tina G