Hej hej! Hoppas allt är fint med er. Idag tänkte jag visa er mina veckans fynd som förstärker min basgarderob. Byxa, blus x 2 och väska allt i mina basfärger. När jag jobbar med färgrådgivning/analys har jag alltid neutrala färger på min egen klädsel, allt för att inte lura ögat med fel färger.

Leo bag och byxa

Har varit på jakt efter en ny shoppingväska som även går att få plats med datorn i. Nu har jag hittat den! Jag kan vara den “torra” typen som först tänker att det ska 1. vara praktiskt 2. snyggt. I mina ögon har och är denna väska både ock.

Väskan är vändbar, så från Leostyle till neutral. Den har även en innerväska till personliga prylar och är perfekt i storlek.

Byxan (MQ) är den jag pratade om i bloggen härom dagen, perfekt till många av oss som har en rundade snitt på nedre kroppshalva. Linnetoppen (MQ) i peplum-modell som btw är en modell som fungerar perfekt som täckmantel om man vill dölja magen men ändå markera en midja.

Blusen med vid ärm (Esprit) har en tidlös och enkel modell med tvätta och häng kvalitet, Praktisk och snygg;)

Kram kram Tina G