(gammal bild tagen i Spanien)

En skoaffär i stan har tråkigt nog gått i konkurs så idag var det var första utförsäljningsdagen. Där var så mycket folk och väldigt långa köer. Vi hittade en hel del fina skor till hela familjen men när vi står där i milslånga kön börjar vi resonera om priserna jag och min man. Så fort det är rea eller annan form av nedsatta priser kan man verkligen bli förblindad. Flest skor jag tittade på var nedsatta med 20%? Jag känner att jag blev snål när jag funderade på den minimala sänkningen av priserna. Visst det fanns en del fina skor på 30-40% men inte just de jag hittade. Det slutade med att vi lämnade utan ett enda par skor. Jag är dåligt insatt i konkursutförsäljning, det kanske är så här man gör. Startar med låga procent för att sedan höja den. Är det någon som vet? Men jag var inte ensam om min tanke, hörde många andra i kön som hade samma resonemang.

I alla fall valde jag mellan två olika färger på en Vagabond boots, kamelfärgad eller bränd orange ton. Hittade även en färgglad sommarsko från Tamaris som var riktigt skön.

 

Baseball

Efter stads rundan stack vi upp och supportade vårt Baseball-lag som spelade SM final mot Rättvik. När jag var yngre brukade jag vara och titta på när de spelade. Då var sporten väldigt ung och ny för oss svenskar, men med intresserade och engagerade ledare har vårt lag lyckats klättra sig upp till toppen och för att en solig dag som denna ta hem segern och ett SM guld. Riktigt kul tycker jag.

 

Kram kram Tina G