Hej hej!

Har skrivit om det innan och nu kommer det igen. Är så sugen på att klippa av längden på håret, vad ska jag göra? Min stil talar för kort och lite tuffare, men men men det är ju så skönt och bekvämt med långt att slippa fixa till det varje dag. För mig går det i vågor med längden på håret vissa perioder är jag mer inne på långt och vissa perioder är det bara kort som gäller. Kan låta veligt men jag är en människa som behöver förändringar emellanåt och är det inte värre än att håret blir drabbat så känns väl det helt ok.

Så här ser det ut nu (fixade lockar)

Här är en kandidat till frisyr, inte helkort men betydligt kortare än idag. Gillar den blonda nyansen.

Eller denna

Bild två och tre är egentligen de som lockar mest dock är färgen lite för blond på bild tre. Känns ändå lite väl stort steg att ta i första hand.

Vi får väl se vad som händer…..

 

Kram på er// Tina G