Bröllopsgäst nr 5

(Inlägget innehåller affiliateslänkar)

Hejsan alla läsare! Älskar att det är fredag men veckorna bara rasar iväg. Vi har en varm och härlig helg framför oss. Vad hittar ni på i helgen? Jag jobbar sent denna dag och ska på min väninnas invigning av sitt företag imorgon lördag. Det blir även sonens fotbollsmatch och packa väskan inför min och mannens Spanienresa på måndag.

Idag kör vi sista gästens på bröllop och det är kvinnan med den tuffa stilkaraktären som är kvar att få inspiration. Jag valde klänning denna gång men kunde lika gärna tittat efter en byxa och top eller jumpsuit som denna kvinna också tycker om att bära.

Undra om det blir så jag själv klär mig på bröllopet vi ska på i sommar, ja vi får väl se:) Fräckt är det i alla fall med konstast- färgen gul till och att blanda det mer kalla uttrycket klänningen ger med en värmen från accessoarerna.

Trevlig fredagskväll!

Kram kram Tina G

 

Klänning // Pumps// Kavaj// Örhänge// Clutch