Hej hej! Hoppas ni ha en skön ledig sista julhelg. Jag är förvirrad på dagarna, trodde det var lördag igår så det känns som jag får en extra ledig dag idag.

Klädspaning och vårkänslor

Igår drog jag ut lilla mamman på stan för lite spaning i butikerna för att se hur mycket nytt som ramlat in och ta lite inspiration. Det var mest reaplagg och accessoarer än men det fanns en och annan hörna med inkomna nyheter. Lika mycket som jag älskar när höstkollektionerna kommer in i butik efter en avskalad sommar älskar jag vårkollektionen. Alla vårens ljusa och klara färger inger hopp efter en svart och grå vinter.

Den vita blusen med “puff”ärm och teddyjackan var på rea. Fick en riktig flashback när jag såg teddyjackan. För många år sedan var jag i London med en vän och köpte en liknande med en långkjol och hatt till. Kom ihåg hur fin jag kände mig i det (ha ha, en liten anekdot).

Vill ni redan nu få lite vårkänslor så ut i butikerna och sup in vårens färger, gå sedan och köp dig en bukett tulpaner med härlig färg på så har du lurat på sinnena en härlig känsla.

Fortsatt trevlig trettonhelg!

#MQ

Kram kram Tina G