Sweatpads 

Hej på er! Jag vet inte hur det är med er men jag har svårt att känna att det är påsk när det ligger snö på marken, stormar och att det nästan är kallare nu än det var i Januari. Ser verkligen fram emot en tripp ner till Spanien om 3 veckor. Då ska ni få hänga med i vårt fixande av lägenheten och förhoppningsvis några härligt varma bilder.

Nu till något annat. Bara måste berätta om en smart upptäckt. Var hos min väninna på en fika och då visade hon mig hennes företags nya produkt. Pads som man ska ha i armhålan fäst på sina kläder. Och med ett gäng grabbar i huset mer eller mindre lever jag i tvättstugan. Tänk att kunna spara på slitaget på kläderna med alltför mycket tvättande så kan tröjan vara fräsch längre med pads i.

Så smart och enkelt att använda. Bara att fästa dom i skjortan eller t-shirten vid armhålan med tejpremsan sedan absorberar de svetten. Något annat jag tänker de är bra till är att de skyddar plaggen mot rollon fläckar som de kan bli, speciellt syns det som gulnande fläckar på vita plagg. Bara älskar såna här enkla och praktiska lösningar.

Stora sonen hade ett par i sin skjorta härom dagen under sin musikalföreställning och enligt honom kändes det inget att ha padsen där och det blev inga “lökringar” heller;)

Kram kram Tina G

 

(Detta är inget betalt samarbete)