Innehåller affiliateslänk

Tanken var inte att jag skulle blogga varje dag men jag kan liksom inte låta bli. För mig är det kul och kreativt att planera och skapa blogginlägg. Först tänker jag ut ett tema inlägget ska handla om därefter gäller det att få till foto som sedan ska redigeras. Det gäller att man är lite av en mångkonstnär.

Idag handlar det om plagget kavaj. När man pratar om kavaj är det många som får upp bilden av den klassiska kavajen, strikt, enkel, dressad och tidlös. Men faktum är att kavajen kommer i många skepnader idag, tror det finns någon för alla stilar. Mjuka, hårda, långa, korta, dubbelknäppta, inga knappar alls osv.

Kavajen tillhör basen i din garderob precis som kjol, byxa, ytterplagg och skor. Många av mina klienter som har den naturliga stilen vill inte klämma in sig i någon kavaj medan en klassisk stilkaraktär kan ha hela garderoben full. Kavajen kan vara din bästa vän och räddade och ett bra sätt att steppa upp koftan när tillfället kräver det. Exempelvis inför viktiga möte på jobbet eller vid arbetssök. Att ha ett par stycken i garderoben i passande basfärger kanske en blå och en beige kan räcka, Det funkar till det mesta som jeans, kostymbyxa, kjol och klänning. Beroende av vilken stil du har funkar det att sätta till allt från t-shirt till skjorta.

Vill du inte lägga några stor pengar på detta plagg som kanske inte använd så mycket kan jag varmt rekommendera märket Freequent. Deras kavaj har inget foder är stabil men ända mjuk kvaliten prisvänlig och finns i många färger. Om du vill köpa den och inte bor i min lilla stad där jag köpt den så skickar jag med en länk till en sida på nätet du kan hitta den,

BLÅ KAVAJ HÄR

(finns i fler färger på den sidan)

Det är nog de mest använda kavajerna i min garderob. Jag har en nyligen inköpt i gråbeige och en i konjaks färg, ni vet det där plagget som fungerar i alla lägen.

Kram kram Tina G