För en och en halv vecka sedan satt jag i bikini i min solstol med 40 graders värme på solkusten i Spanien och hade inte en tanke på att titta på höstens måste. Idag var jag nära på att klicka hem ett par urläckra konjaks-färgade skinnhandskar från Bonnie leather gloves (finns på MQ).

Maria en kollega till mig i branschen brukar säga “man måste bli kär i det man vill köpa” och det blev jag. Dessutom fryser jag alltid om händerna så min handsksäsong börjar tidigt och håller i sig långt in i våren.

Vad tycker ni? Kan nog bli fint ihop med en rutiga ullrock eller kappa. Börjar nog få lite feelings för höstkläderna nu…

 

 

7830200_COGNAC_PRODUCT_LIST

S62012001_5BN_main tiger of swedenGanni-430x589

Lila-orange rutig: Tiger of Sweden                                                  Röd-vit rutig: Ganni

//Tina