Hej alla fina! Idag kikar jag inom med en julhälsning. Tror att både ni och jag lägger tiden på annat dessa dagar än att läsa blogg. Kom på att jag glömt att visa er en varm och gosig tröja jag köpte häromdagen, bilder nedan.

YOUTUBE

Är så glad och tacksam över er tappra som följer mig här, jag hoppas att ni fortsätter hänga med och att det det vidare växer och blir fler.

Nu är jag även igång med youtube där jag än så länge mest riktat mig mot hårstyling. Det som är nytt där nu är att jag kör hårstyling skola. Tänkte börja bygga upp den skolan utifrån grunderna. Del 1 som släpptes idag är en ca 30 minuter lång film där jag instruerar i flätteknik. Jag visar inbakad, utbakad och fiskbensfläta. Så även ni som inte kan fläta har nu en chans att lära. Nästa film visar jag femfläta vanlig och utbakad, vidare blir det en kedjefläta. När vi gått igenom alla grunder gå vi över till hela uppsättningar. Vad som är bra med film är att man kan gå tillbaka eller spola och pausa för att hänga med i den takt man vill och kan. Jag blir superglad om ni kikar i på min youtube kanal och delar mina video också. Länken med nya filmen hittar du här https://www.youtube.com/watch?v=dI16R5c_iME&t=659s

MYSJUMPER

Älskar att kombinera nude/ljusapricos nyans ihop med varm ljusbrun/konjaks nyanser. Dessa färger ger en mer sofistikerad och vänskapligt uttryck. Sprang förbi Gina Tricot och råkade se denna tröja som medlems erbjudande jag som är lite frusen av mig föll direkt. Gina Tricot är enligt mig en mer ungdomlig butik men har sina guldkorn emellan åt även till äldre.

Nu önskar jag er alla en riktigt fin och mysig julhelg, God Jul!

Kram kram Tina G