Julfrukost

Hej alla fina! Ville bara visa lite bilder från julfrukosten som jag var på igår. Med det kvinnligt nätverk BRON som jag är medlem i. Jag är med på den julträff för andra året i rad och känner att det får bli en tradition. Vi blir bjudna på ett alternativt julbord så fin hemmagjord buffé. Och jag kan säga att nästa mål jag åt igår var kl 18 på kvällen. Alltså jag höll mig mätt hela dagen. Dessutom är det väldigt trevligt och givande att umgås med andra kreativa företagssjälar. “Kocka hos Tina” heter stället vi var på. Tina är mycket företagsam och har nyligen givit ut sin första bok en receptbok med bilder och naturupplevelser från trakten, så fin.

Basgarderob

Från den en till det andra, som ni vet har jag börjat lägga ut lite filmer på youtube och såg att jag inte delat med mig av en lite filmsnutt där jag pratar basgarderob. Klicka gärna er in där och få lite inspiration. Här är länken dit https://www.youtube.com/watch?v=UpBlRgw1xxM

Nu önskar jag er en fin fin fredag.

Kram kram Tina G

Christmas breakfast

Hello all fine! Just wanted to show some pictures from the Christmas breakfast that I was invited to yesterday. With the female network I am a member of. I participate in the Christmas celebrations for the second consecutive year and feel it may become a tradition. We are invited to an alternative Christmas table, so nice home-made buffet. And I can say that the next meal I ate yesterday was at 18 in the evening. So I was stuffy all day long. Additionally, it is very nice and rewarding to hang out with other creative business owners. “Chef at Tina” is the place we were at. Tina is very enterprising and has recently given her first book, a recipe book with pictures and nature experiences from the area, so nice.

basic wardrobe

From one to the other, as you know, I’ve started putting some movies on youtube and saw that I did not share with me a little movie clip where I´m talking about basic wardrobe. Please click here and get some inspiration.

Now I wish you a nice nice Friday.

 

Stort Tack till er som läser bloggen. Om du är ny här får du gärna roa dig med att gå tillbaka bland alla inlägg och läsa, kanske hittar du något intressant. Tror du dessutom att det är fler som är intresserade av att läsa om styling, färg, form, vardag, resor eller något annat jag skrivit om på bloggen blir jag mer än glad om du DELAR mina inlägg vidare. Ni vet väl även om att jag blir glad om ni kommenterar inläggen i bloggen. Du hittar mig även på andra kanaler som Youtube och Instagram på namnet stylebytinag.