Outfits

Hej hej! Tänkte visa er vilka kläder jag investerade i efter jag varit på personal shopping på Kappahl häromdagen.

Jag provade säkert 4-5 par jeans i olika färger och olika modeller. Har saknat ett par helt vanliga jeans utan en massa olika detaljer att ta hänsyn till som Highwaist, low waist, strait, bootcut, flare osv. Ett par jeans att känna sig mer klädd i utan hål och slitningar. Därför kunde jag inte låta bli att köpa dessa lite ljusare helt vanlig i klassisk jeansmodell, satt som en smäck. Sen blev det även ett par med highwaist det är faktiskt en modell jag aldrig haft eller ens provat, det blev en glad överraskning när jag provade och såg att den modellen passade bra till mina proportioner. Kan man ha för många par jeans garderoben? Inte jag verkar det som;)

Eftersom jag är en kavaj/jack människa så är det kul att tuffa till med en t-shirt till vardags så då blev en vit topp med röd text. Nerstoppad helt eller blusa upp beroende av resten av stylingen. Dessutom ett rött bälte som matchar till toppen.

Hör och häpna lyckades jag fastna för en klänning. Skjortmodell med knytband i midjan är en vinnande modell när man har raka snitt på övre kroppshalvan och rundade snitt på nedre kroppshalvan. Midjan markeras och det skapar timglasform. Vad jag även gillade med denna klänning var färgerna i mönstret.

Och sist men inte minst en vårkappa i klassisk marinblå. Om nu kvaliteten visar sig hållbar har jag en tidlös kappa för flera säsonger framöver. En rolig detalj på kappan är den något kortare ärmlängden här kan man leka med utseendet på avslutet genom att låta det plagget man har under kika fram.

Kram kram Tina G