Jazzen på havsbadet

Hejsan! Fullt ös med jazz festival och jag har fått äran att jobba på fina Havsbadet i härliga Hällevik med jazztonerna slingrandes in genom vidöppna fönster de sista två dagarna.

Kunde väl inte ha avslutat mitt jobb i receptionen på ett bättre sätt. Glada jazzälskande gäster på både hotellet och i restaurangen.

En del kommer bara dit för att känna av den historiska andan i byggnaden en del för musiken och en del för att de alltid har hängt på detta ställe sedan barnsben. Det går nog inte att möta mycket mer nöjda gäster på något annat ställe.

Som exempel kom en gäst fram till mig i receptionen och sa – Det är som att vara med i den danska serien badhus-hotellet!

Och idag gjorde jag mitt officiellt sista jobbpass där, lite vemodigt är det allt. Men redan på söndag kör vi personal fest/sammankomst och avslutning av sommarsäsong 2018.

Jag har bestämt mig för att ej ta några bilder av detta hotell. Anledningen? Det går aldrig att rättfärdiga Hälleviks Havsbad med några futtiga bilder, DET måste upplevas i verkliga livet punkt!

Däremot försökte jag fånga vår (hotellets) delaktighet i Hälleviks jazzfestival på bild. Vilken känsla och gemenskap Jazz ger, det kom folk från alla håll och kanter i världen för att uppleva denna festival, helt fantastiskt.

Första två fotona är tagna från receptionen och något foto tog jag från taket osv.

Havet och stranden ligger bara ett stenkast ifrån, strax efter tallarna på bilderna. Ett helt underbart läge om du frågar mig. Det återstår bara att säga, ÅK dit om du har möjlighet!

Kram kram Tina G