Sprang inom H&M igår, Vilgot min äldste son hade tittat ut en höstjacka han ville ha. Han behövde en lagom tjockfodrad jacka för årstiden. Det har ju faktiskt börjat kännas lite kyligare ute nu och speciellt på morgonen. Jag tycker han gjorde ett fint val med denna camelfärgade bomber.

Om du är kall i dina färger men ändå gillar att ha en del kläder i varma färger då föreslår jag att du sätter något närmast ansiktet i en kall färg tex. en scarf

Värmande accessoarer

Jag själv slet tyvärr ut mina favorit skinnhandskar förra säsongen. Eftersom jag alltid är frusen om händerna har jag kommit på att det finns inget som slå skinn när det gäller att hålla värmen. Väl inne på H&M hittade jag ett par tunnare konjaksfärgade i skinn.

Vem håller inte med mig på att det är alltid lite nöjsamt att investera i nya halsdukar och scafs? Med enkelhet har du med denna detalj förnyat dina plagg och samtidigt som det inte kostar så mycket.

Denna animal printade halsduken fick också följa med hem. Både handskarna och scarfen har så bra basfärger, känns som jag kommer att kunna matcha till alla mina ytterplagg. Dessutom kommer jag att svepa in mig i scarfen på kvällarna när jag är lite frusen och placerat mig i min favoritfåtölj.

Kram kram Tina G