Hej hej Fredag och alla läsare!

Igår kväll var jag, mina systrar och vår mamma på ett super trevligt evenemang i Malmö på Slagthuset. Må bra tidningen anordnar må bra kväll med föreläsare. Vi kände att det var något för oss alla fyra, Leila Lindholm tränings och hälsocoach, Katarina Althin stilexpert på må bra och the one and only Mia Thörnblom. Tre härliga energiknippen!

Leila föreläste om hur och vad fysik aktivitet har för positiv inverkan på oss. Katarina gick igenom kroppsformerna genom frukter och ballonger och hur vi kan klä oss bäst med de förutsättningarna vi har. Mia pratade med både munnen och kroppen (ha ha ha) om hur vi tränar upp vår inre balans och självkänsla. Det blev många goa skratt under kvällen.

Att ta sig i kragen och gå iväg för trevligheter en vanlig torsdag kväll ger också en må bra känsla, alla roligheter behöver inte enbart ligga på helgens dagar.

Lite bilder på alla tjejerna som föreläste. Satt långt bak så jag fick zooma in därför lite grusiga bilder.

Leila Lindholm känd från tv.

Katarina Althin stilexpert på Må bra. Jag diggade hennes topp, vad som inte sys på bilden är att den har orange “revär” på sidorna, från Lindex.

Mia Thörnblom…

Det finns även måbra energi i att omge sig med och bära kläder med härliga färger. Nu uppmuntrar jag er alla att göra som våren och blomma upp från er vintervila genom att addera mer färg i er dagliga outfit.

Nedan kommer några förslag på toppar i härliga färger, håll tillgodo!

Här en off shoulder blus som kan bäras till både vardag ihop med ett par slitna jeans och fest till kostymbyxa eller kjol, du hittar den HÄR

En ljus fräsch skjorta med en av vårens trenddetalj broderier snygg ihop med ett par uppkavlade boyfriend jeans och sneakers, du hittar den HÄR

En härligt lemongul stickad tröja snygg och cool ihop med tighta byxor eller en tight kjol, du hittar den HÄR

 

 

Gå gärna tillbaka och läs ett tidigare inlägg jag skrivit om mina funderingar kring vissa färgers påverkan, klicka HÄR för att komma dit.

Trevlig helg!

kram kram Tina G