Inlägget innehåller affiliateslänkar

Vi har börjat funderar på att styla om i vardagsrummet, det känns så opersonligt och tråkigt där. Nu när barnen är stora behöver vi inte anpassa efter dom utan kan välja andra material och utseende på inredningen. Det är att stort rum med många möjligheter det gäller bara att att ha en helhetsplan för rummet så det inte blir brokigt i olika stilar. Det har varit en lång period med vitt vitt o vitt och minimalistiskt i all form av inredning. Nu känner jag för lite med ombonat med en varm känsla.

Vi har även varit inne på att jobba in den industriella stilen. Vilket jag tror hade passat vårt 40-tals hus, bara att då får vi ändra om i hela huset om det ska bli en helhet. Det blir en kostsam historia med de materialen som ingår i det industriella, men snyggt är det.

Idag när man lever med öppna ytor tycker jag att det är ännu viktigare att det harmonierar från rum till rum med stil, färg och form. Det blir mer vilsamt för ögat.

Turkos eller Petrol är en smakfull färg i så väl kläder/outfit som i inredningen, en färg som funkar bra ihop med många basfärger. Personligen gillar jag att kombinera den med brun, beige och guld/mässing. Den går lika bra kombinera med grå och silver/stål. Den får även en fin kontrast ihop med vitt.

Kram kram Tina G


Gardin Här
Fåtölj HÄRSpegel HÄRHexagon spegel HÄRLampa HÄRKudde HÄRPläd HÄRMatta HÄR/Bord HÄRSammetkudde Här

 


Tröja HÄR
Skinnbyxor HÄRKänga HÄRKappa HÄRTubhalsduk HÄRHalsband HÄRMössa HÄR