Shoppa skor

Inlägget innehåller affiliateslänkar

Hejsan svejsan! Nu är det bråda dagar, typiskt för mig är att vänta med det mesta in i det sista. Kom på att det hade varit bra med ett par skor som passar fint till klänningen på lördag. Sitter nu och spanar in alternativ till skor på nätet för att sen på torsdag när jag och mannen ska ut på stan och hitta skjorta till honom hitta skor till mig.

Ni som följer mig vet att jag har valt tema grön och guld på min outfit så kan inte sticka under stolen med att det varit kul att hitta skor i guld eller i alla fall med gulddetaljer på.

När jag var yngre gällde yta före komfort, kunde väl stoppa ner fötterna i vilket par skor som helst bara de var snygga. Den devisen fungerar inte längre. Idag behöver skorna vara både snygga OCH sköna, ännu viktigare nu i värmen när fötterna har en tendens att svullna.

Hittade en hel del tänkbara alternativ på nätet som jag nu hoppas finns i fysisk butik, hinner ju inte direkt klicka hem några tills på lördag. Så håll alla tummar för mig på torsdag.

Ha en fortsatt fin lill-lördag:)

Kram kram Tina G

Sko

Sling back pumps

Sandalett

Sling back sko