Trauma Treatment

(inlägget innehåller affiliateslänk)

Hej alla fina! Är ditt hår slitet efter för mycket färgning/blondering? Här kommer ett tips hur du kan fräscha upp ditt skadade hår.

Det handlar om en produkt som jag länge känt till de stora fördelarna med men alldeles nyligen förstått att jag kan jobba med på ett annorlunda sätt än det som rekommenderas från säljarna. Jag läste och fick se hårbilder från en uppfräschning en annan frisör hade gjort och vilket fint resultat hon fått till.

Egentligen är det en “Leave in” produkt och det går även att ta en liten klick i färgblandningen för bättre hållbarhet. Min erfarenhet hos mina kunder som använt den är att vid flitigt användande blir håret starkare och friskare vilket gör att håret kan kännas tjockare och blir tåligare.

Idag testade jag att använda denna produkt som en klassisk inpackning på ett torrt, frissigt och blonderat hår för att se om det blev något bättre. Efter en klippning och 20 min inpackning i varm handduk får bilderna tala sitt eget språk. Jag tog bara i ett serum i håret när jag sköljt ur inpackningen sedan fönade jag och drog lite lätt med en borste.

Det blev ett positiv resultat på kvaliteten och en friskare känsla när man känner på håret. Ett par inpackningar till så blir det nog riktigt bra.

Tryck på länken så kommer du till denna toppen produkt.

Kram kram Tina G

Trauma Treatment

Före

Efter