Hejsan!

Idag har jag varit inne på skolan och jobbat därför blev det ett sent utskick av bloggen.

I fredags var det ni med den naturliga stilen som fick inspiration idag har jag skapat inspo för den Dramatiska stilen. Jag valde en mer nertonad look idag, annars brukar det bli mycket färg och mönster när den dramatiska stilkaraktären är i fokus.

I mina val utgick jag ifrån tre av modenycklarna som är typiskt för denna hösten. Rött är den stora färgen därav den strukturerade kavajen med fransar och matchande röda boots. Guld har varit en stor trend ganska länge men nu har silver övertagit tronen. Silverfärgad klänning i mechmaterial att ha över byxa och linne och silvergrå shoppingväska. Rutor är ett av höstens heta mönster. Personligen föll jag pladask för byxan med volangdetaljerna som avslut på byxbenet. Du hittar många byxor denna höst med fräcka och lite unika avslut. Alla kläder är från Zara.

Kjolblazer/jacka, skor, byxalinne, väska

Månadens erbjudande

Lägger in mitt erbjudande för september här, du kan även hitta det på Style by Tina G Facebooksida. Tänkte försöka köra med lite erbjudanden av varierande slag framöver. Det är så kul att kunna erbjuda olika kombinationer av mina tjänster. Det går att mixa nästan hur som med det mitt förtag erbjuder.

Hoppas du fick lite ny inspiration. Ha nu en härlig vecka.

Kram kram Tina G