Just nu håller jag tillbaka mina energier, jag är i en fas av väntan. Går och väntar på att startskottet ska gå. Det är några fler saker som ska på plats innan mitt företag är igång och därmed jag också. Ser verkligen fram emot att komma igång.

När man är kreativ och brinner för det man håller på med är det väldigt svårt att ha tillräckligt med tålamod att vänta in det bästa tillfället. Egentligen är det inte så konstigt att jag med min personliga stil och färgkaraktär just har svårt för att hålla igen och vänta. Dessutom börjar förfrågningar från olika människor med olika uppdrag komma in vilket gör att jag bara vill tacka ja till dem och komma igång.

Som jag skrev i förra inlägget om att man ÄR sin stil ger jag en beskrivning av min personliga stil och färgkaraktär nedan för att lättare att förstå varför jag har svårt för att vänta och ha tålamod.

Den Tuffa stilkaraktärens personliga drag kan vara  följande; här har vi pojkflickan, attityd, rak på sak, och är praktisk, alltså en tuff brud i lyxförpackning;) Tålamod? vad är det? I kombination med färgkaraktär ljus, klar, varm som är energifylld, livlig, susar på snabbt och lätt framåt, då är det inte lätt att stanna upp tålmodigt för att vänta in bästa tillfälle. He he det var lite om mig, bjuder på det;)

Slänger in en bild på mig när jag provar en storskjorta som jag köpte på Åhlens. Kommer nog att leva i den i höst, stortrivs i den. Tänker ha den till både jeans och kostymbyxa, pumps och loafer, så användbar. Du hittar den här, Storskjorta

IMG_3350