Krispiga slingor
Inlägget innehåller affiliateslänk

Igår hade jag två goa tjejer som ville ha samma färg på sina slingor. Vilma (min goa systerdotter) hade en rejäl utväxt och mer havreton på de gamla slingorna ute på längderna. Elle hade en mer blonderad (gulblond) ton på längderna. Båda ville ha kallt blonda slingor och båda har hår som når hela ryggen. Det gick åt rejäla mångder blekning, nyansering och folie till dessa långa hår men fint blev det.

Allt klär en skönhet sägs det. Visst i ung ålder funkar det mesta då är huden slät och fräsch och ansiktsdragen pekar mot norr;) Men om man vill bibehålla sin skönhet när man blir äldre då dragen börjar dra sig söder ut då råder jag till att sätta rätt färg mot ansiktet. I min frisör roll känns det fel i maggropen att genomföra en hårfärgning som inte harmonierar och speglar kundens personliga färgdrag. Jag vill vara en del av att ta fram kundens bästa drag och hellre jämna ut huden istället för att ta fram fördjupningar och ofördelaktig hudton (grå, matt och gammal).

De här unga damerna som är med på bild idag kan än så länge välja och vraka bland kalla och varma färger hur de vill, lyckliga dom;)

Tack finaste Elle och Vilma att ni ställer upp på min blogg<3

Önskar er alla bloggisar en härlig fredag

Kram kram Tina GBehåll håret kallt

Kalla toner i håret sitter tyvärr sämre än varma toner. För att behålla det kalla är ett bra sätt att varva vanligt schampo och balsam med silverschampo och silverbalsam. För riktigt bra effekt kan du även göra en hårmask (inpackning) då och då som du låter sitta i en stund för bästa resultat.

Det finns en hel djungel där ute av silverprodukter, jag hittade ett helt set med silver- schampo, conditioner och hårmask för ett mycket fördelaktigt pris just nu på Lyko.

Följande text finns att läsa där:

Ett sulfat- och parabenfritt shampoo för blont hår med violetta pigment och björnbärsextrakt som neutraliserar gula nyanser i blont hår, ger glans och styrka till hårets struktur.


Colour Guard Complex skyddar håret och minskar färgförlust i samband med tvätt, värmestyling, UV-strålar och fria radikaler

Klicka på länken HÄR eller nedan så kommer du direkt till produkterna.


Tre pack silver behandling