Hola!

Sista lilla inlägg från Spanien för denna gången.

Nu packas det för full i lägenheten och det känns lite konstigt att vi kanske inte ska komma tillbaka igen, men som man brukar säga var sak har sin tid.

Vi satt på stranden och summerade dessa fyra veckor och insåg att det innehållit en hel del av det vi hade önskat. Våra fantastiska utflykter till Nerja, Alhambra, olika stränder och närliggande byar. Kortspel, skratt och trams med familjen på kvällarna. Lite socialt liv med vänner. En hel del shopping. Lägenhets och radhusvisningar. Sol, bad, god mat och dryck. Har säkert glömt något. Men mycket mer kan man inte begära.

Stort Tack till er som läser bloggen för att ni visat uppskattning för nytt tema här, det har varit roligt att skriva om och visa bilder här ifrån. Nästa gång sitter jag i södra Sverige och når ut till er, då blir det mer om styling igen. Till dess får du gärna roa dig med att gå tillbaka bland alla inlägg och läsa, kanske hittar du något intressant. Tror du dessutom att det är fler som är intresserade av att läsa om styling eller något annat jag skrivit om på bloggen blir jag mer än glad om du delar mina inlägg vidare.

Kram kram Tina G