Hej!

Helgen har gått i jobbplaneringens tecken. Styling och fotografering inför en ny folder om mina tjänster och mitt förtag ägnades lördagen åt. Är så nöjd med fotona och folderns utseende, visas i bilder nedan. Jag har även lagt ner tid för planering och förberedelser inför samarbete och kommande evenemang med en hälsokostbutiken här hemma om några veckor, ska bli riktigt kul.

Denna veckan bjuder på massor av olika uppdrag. Tre dagar ska spenderas i väster götland för personal shopping med två kvinnor. Självklart ser jag mycket framemot detta, det är alltid kul att möta nya människor och komma till andra städer för shopping. Så i eftermiddag är det packa och blogga som gäller. Har även hunnit med möte hälsokostbutiken på förmiddagen angående event. Sedan kommer jag lagom hem för andra stylinguppdrag på hemmaplan fredag och lördag. Hårkunder är inbokade och en gruppstyling med ett gäng tjejer är också inbokat. Eftersom jag är borta stora delar av denna veckan har jag redan planerat och lagt grunden med fix och trix inför att tjejgruppen ska komma, så kul! När jag jobbar med grupper eller liknande uppdrag anpassar jag upplägget efter gruppens önskemål och behov. Ibland är vi i min studio jag kan även hålla uppdraget hemma hos någon i gruppen eller som denna gång ska vi var i en butik då vi har tillgång till kläder för att kunna visa visuellt så kunderna förstår när jag pratar om snitt, proportioner, stil och färger.

Nedan kommer bilder från helgens fotografering. Styling Tina G och fotografen är min man Tobbe..

20161112-dsc_4975

20161112-dsc_5072

20161112-dsc_5154

Vi tog många fler bilder med de ligger inte på min dator så de kan jag inte visa. Den sista bilden bjuder jag på en hemsk utväxt men den har fått lite färg idag:)

Ha en fin vecka så hoppas jag att jag hinner med ett nytt inlägg på fredag.

Kram kram Tina G