Hatthyllning

Hejsan! Som du kanske märker tar jag lite semester från bloggen medan jag sköter om mina andra jobb och hänger med familjen när jag väl är ledig.

På tal om att hänga med familjen så stack jag och mannen på en dagstur till Halmstad för att följa sonens matcher på Laxacupen.

På en av årets varmaste dagar ska man vistas vid fotbollsplanen ute i stekande sol hela dagen. Sa till mannen redan innan vi åkte att det skulle varit bra med en hatt och skydda huvudet. Du kan ta min sa han och jag fick skratta lite, jag drar nämligen en stor storlek och min man har tvärtom ett ganska litet huvud.

Jag har alltid tyckt det varit fräckt med hatt och gärna velat ha men tyvärr finns sällan damhattar i min storlek. Well well jag provade i alla fall hatten han erbjud mig och den föll ner perfekt över mitt huvud, inget kläm eller tryck från en för liten hatt.

Det var verkligen helt perfekt att bära hatt denna varma soliga dag, jag har levt i den.

Så ett slag för hatten och så klart mycket vatten varma dagar:)

Kram kram Tina G