Hejsan alla fina! Hoppas din vecka varit bra, det är ju snart helg igen. I vårt hem har allt kommit igång till det vanliga. Alla är tillbaka på sina respektive jobb och skolor, skönt om du frågar mig.

Hårfärgning

Kommer ni ihåg att jag gick ut med att jag skulle färga håret i en Peachy ton? Det var nästan att jag ångrade mig men har jag sagt det så har jag. Sagt och gjort i tisdags la jag nästan hela dagen på att filma in när jag gör denna färgning.

Det är riktigt roligt att jobba med och göra filmer på detta sätt men eftersom jag är nybörjare på det känner jag att allt tar lång tid. Rigga kamera och lampor, filma och ibland filma om och till slut ska filmen sättas ihop, klippas ner, lägga till titlar och andra effekter och hitta musik som passar och som är laglig att använda. Men övning ger färdighet.

Det jag har svårast för just nu är att få till ett bra “dags ljus” på filmen så färger och allt blir rätt. Det har nog delvis att göra med denna mörka årstid som inte släpper in något dags ljus genom fönstret. Så jag längtar på många sätt efter ljuset och våren, det underlättar mitt arbete med foto till bloggen och filmandet.

Kolla gärna in på min youtube kanal med namnet “Style by Tina G”. Här är direkt länken till hårfärgnings- filmen https://www.youtube.com/watch?v=J0ulQIQm9Qw

Bilderna nedan visar före och efter färgningen dessutom ser du skillnaden på inomhus och utomhus ljuset och hur färgen upplevs olika på de två sista bilderna

Kram kram Tina G