Hårfunderingar

Hej du fina läsare! Hur skönt är det inte när man blir färdig att fixa till håret när det gått lite för lång tid?. Det ligger mycket välbehag i den känslan. Härom dagen tog jag tag i min kalufs som där det både blivit en silverglittrig gata i botten och allt för tunga längder.

Har varit inne på att gå tillbaka till riktigt blond igen men när jag tittar på foto där jag är blond känns det ändå som om den tiden är förbi. När jag stannar upp och känner efter trivs jag fantastisk bra i denna guldiga ton. Senaste gångerna har jag bara placerat en något mörkare toning i botten och låtit längderna få var i den färg som är, väldigt smidigt om du frågar mig.

Så efter lite toning i botten kapade jag av ca 3-4 cm på längderna. Vill inte ha längre hår än att det går att sätta upp och gärna en hel del uppklippning så det blir liv och rörelse när jag stylar till det. Även det har jag sett på foto när jag har längre hår ser jag tröttare ut, vem vill göra det?

Ha en fortsatt skön torsdag!

Kram kram Tina G