Spindel frisyr

Hej till alla er med flickor och pojkar med lite längre hår. Härom dagen fick jag inspiration till denna halloween frisyr på facebook och tänkte genast att jag ville prova att göra den men också att visa er här. Det går fin fint att göra den på blond hår också.

Spindelfrisyren kräver vissa verktyg och detaljer för att skapa men är ganska enkel att göra. Handlade plastögon, piprensare och donuts på Dollarstore för en billig peng. Beroende på hur långt/ tjock hår eller hur stor spindeln ska vara behövs olika storlek på donut. Skulle egentligen haft lite tjockare svart piprensare tyvärr hittade jag inga så jag väljer att sätta ihop två stycken. Jag placerade flera ögon där googlade jag fram hur spindels ögon sitter, det fanns hur många varianter som helst så bara gör som ni vill.Gör så här

1. Börja borsta upp allt hår högt på huvudet så slätkammat som möjligt och placera gummibandet så det blir en svans. Spraya den slätkammade delen för hållbarhet.

2. Börja vira dina piprensare runt svansen så de bildar fyra ben på varje sida om svansen.

3. Placera din donut så håret är slät runt den, nåla fast donuten mellan spindelbenen och spraya håret som är runt donuten.

4. Fördela ut benen jämt och vik ute i kanten på piprensaren ner mot hårbotten.

5. Jag tog mitt hårdaste Gele´för att fästa fast ögonen.

Lycka till!

Tina G

Lanza Hårspray