Hejsan!

Precis hemkommen från tre härliga dagar med sol, värme och vila. Vi har hunnit med en hel del allt från strandliv, matkultur, motion och så klart shopping. Det är verkligen kul att shoppa i Spanien det går att hitta både bra kvaliteter och bra priser. Modet sticker ut och man möts av mycket härliga färger på kläderna i butikerna.

Idag var det dax för den gröna färgfamiljen att ta plats här på bloggen. Under vår shoppingrunda passade vi på att prova lite gröna outfit som kommer på bild nedan. Som ni kanske kan se så är jag ljus och varm i mina färger och har den tuffa stilkaraktären medan denna vackra kvinna Valentina är djup och kall i färgerna och har den dramatiska stilen.

Jag stil och färg krockade den långa  ljusgröna romantiska klänningen med en cool armygrön jacka med nitar och pärlor på. Valentinas ganska vardagliga klänning fick ett mer festligt lyft med de dramatiska silverstiletterna. Ibland är det så enkelt att detaljerna gör hela stilen.

 

“Grönt är skönt” det ligger en hel del sanning i det uttrycket. Att omge sig med den gröna färgen kan bidrar till läkning, lugn, harmoni och den gröna färgen är för ögat lätt att uppfatta. Tycker du det är svårt att blanda olika nyanser i färgfamiljerna så ett råd att hålla dig till antingen bara kalla i olika ljushets läge eller varma.

ByxorTopp, jackascarfskorväska

 

Om ni missade måndagens blogg så har ni den här https://stylebytinag.se/spanien-here-i-come/

Mina tjänster https://stylebytinag.se/mina-tjanster/

Denna helgen ska jag göra baluppsättning och ha lite andra kunder. Vad hittar ni på?

Kram kram Tina G