Tänkte visa lite bilder från gårdagens personal shopping med min kund. Jag hade redan stakat ut vilken runda vi skulle ta och exakt vilka kläder som skulle provas för att vara så effektiva som möjligt. Det är tidskrävande att prova alla kläder som är planerade för, det bästa är att lägga shoppingdagen mitt i veckan då det är minst folk ute i affärerna. På grund av tidsbrist var vi tvungna att lägga det en lördag så vi fick lägga en hel del tid i kö till provrum. Hur som helst satte vi igång prick klockan tio och hann med sex stycken affärer innan vi kände oss hungriga då tog vi en kort och välbehövlig lunchpaus för att sedan fortsätta med de fyra sista planerade affärerna.

Eftersom denna kund har färgkaraktären djup, dämpad, varm så trodde jag att det skulle bli svårt att hitta så mycket, dessa färger brukar vanligtvis komma starkt till hösten. Men det fanns faktiskt hur mycket som helst att välja mellan. Ni har säkert själv känt ibland att det är svårt att hitta kläder i färger man klär i. Oftast beror det på vilken årstid det är. Jag personligen gillar när det inte är så förutsägbart utan det får gärna vara varierat under alla årstider. Med denna kunden var behovet av en bra och koordinerad basgarderob som fungerar bra till hennes arbetsliv viktigast. Hennes mörkt marinblåa basfärg och även en grågrön bas är riktiga stjärnor till henne. Därför blev det en hel del kläder i den skalan. Till dessa basplagg kan hon kombinera med de andra färgerna i hennes karta i det oändliga.

Trötta och nöjda åkte vi hem efter sex timmars shopping. Senare på kvällen fick jag ett sms av min kund då hon sammanställt sin shopping, så här skrev hon:

Hej vännen! Tack snälla för idag, jag är såååå nöjd. Har fått sjukt mycket för pengarna tycker jag. Har köpt 3 byxor, 3 klänningar, 3 linnen, 1 skjorta,1 blus, 1 tröja, 2 poncho, 1 par skor, 1 väska, 1 kajal, 1 läppglans, 1 foundation och allt detta kostade bara 4 255 kr!!!!! Nästa vecka blir det att komplettera lite här på hemmaplan?. Stort tack igen för all hjälp❤️. Ha en fin kväll! Kram kram Ann-Sofie

Här kommer lite bilder…