Halva priset

Hej på er! Söndag och det var sista dagen i Halmstad på cup med sonens lag som nu är till ända. De har varit grymma på planen vilket resulterade i finalspel idag kl.12 i B slutspel, inte illa!

För er som varit med barn på cuper vet att det blir en hel del väntan mellan matcherna och vad passar inte bättre då än att passa på och gå på shopping rundor.

Halmstad centrum och köpcentrat Hallarna bjud verkligen på rejäl rea, de flesta butiker vi var inne i från kedjorna till märkesbutikerna var nästan allt nersatt med minst 50%.

Det gällde att lägga band på sig för det fanns hur mycket som helst att välja på. Mannen behövde förnya och fylla på garderoben med överdelar så det blev en rosa pike´, marinblå t-shirt och en snygg och mycket användbar koftjacka i marinblå. Perfekta färger till min mans kalla hudton.

Själv är jag på jakt efter ett par fina kjolar till min garderob med det verkar vara svårare att hitta, i alla fall i min stil. Till mig blev det ett par rosa sneaker i märket Sketcher, hur sköna är inte dom? Har ni inte haft ett par skecher så rekommenderar jag verkligen er att prova detta märke, som att gå på moln.

Till en jack och sko människa som jag är var det inga problem att hitta denna typ av plagg, en grön kortare parkas med fräck utsmyckning på ryggen. Och en helt vanlig bas t-shirt i beige. Denna militärgröna färg och laxrosa gifter sig fint ihop. Perfekta plagg att matcha och lite sportiga att tex. stå vid sidan om fotbollsplanen i höst.

Lyckades lura med familjen en sista runda på Hallarna innan vi styrde mot Blekinge vilket resulterade i mätt och nöjd familj och ett par sista skor till mamman.

Kram kram Tina G