Klädstil & hårstyling

Inlägget innehåller affiliateslänkar

Hej alla bloggisar! Idag hade jag en styling som varade i 4,5 tim med en kund. Vi började med stilguideningen och tittade även en del på färger som passar henne. Utifrån hennes stil och färg anpassade vi sedan färg och form på håret. Nu blir det lättare att steppa upp stilen och få till en garderob som passar henne och är lättanvänd.

Vad gäller hennes stil kom vi fram till att hon är den Tuffa stilkaraktären och drar något in i den Naturliga. Så nu åker koftorna ut ur garderoben och en tuffare stil på innejacka/kavajjacka ska få ta plats bla.

Det är de varma klara färgerna som gör sig bäst till hennes varma hudton. Som tex. aprikos, korall, klargrön och varma turkosa färger med gul underton i.

Nedan finns inspiration och förslag till denna stil och färg typ.

I håret satte jag en mörkare naturbrun i botten dels för att täcka en del vita strå men också för att få ett djup på färgen. Gjorde en balayage på längderna för att få lite skiftningar med varma röda färger. Som vanligt använder jag Lanzas produkter både vad gäller färg men också styling. För att få stadga och struktur på finare hårstrå använder jag volym serien och i detta fall, Root effect, daily thickening och hårspray. Jobbade upp mycket volym i botten med stylern för denna lite tuffare frisyr sedan applicerade jag “urban molding paste”och massor av spray för hållbarhet.

Kram kram Tina G

 

Klänning vit// Slip ins// Ballerina skor// Klocka// Solglasögon// Väska// Armband// Halsband

 

 

 

Kavaj// Jeans// Skjorta// Kängor

 

 

Root effect//Spray Final effects// Daily Thickening// Urban molding paste