Natt och dagstudio

Hej hej! Att ha eget i lokal hemma i huset är så tacksamt. Igår förvandlades min studio till en ny skepnad. Tre 11-åringar installerade sina xbox, skärmar och proviant (chips o läsk) för en natt med spel. I natt kl.04 kollade jag till dom, japp de satt fortfarande och spelade. Nästa gång jag tittade in till dom var kl.07,30 det visade sig att de varit vakna hela natten, pust;)

Studion är ljudisolerad in till boningshuset så vi som “behöver” vår sömn kan ligga och sova ostört, helt perfekt för alla.

De hade spara några krafter till att städa efter sig så min lilla studio förvandlades tillbaka med en mer skönhetskänsla, hepp!

Själv förvandlade jag en kunds hår från varmt till en mer kall sandig ton vilket är en bättre passande nyans till hennes hudton. Denna kund har sitt hår vid sidorna på utväxt vilket kan vara påfrestande men för att slippa se ovårdad ut tills alla längder är ikapp mötte jag upp håret där bak med en kortare längd så det blir hel frisyr lite snabbare. Med enkla medel blir väntan lite lättare att stå ut med.

Kram kram Tina G