God Fredag!

Idag har jag kollat in inspiration för julfester till stilarna Dramatisk och Romantisk. Det är fortsatt den röda klänningen som är i fokus.

Första bilden är till er med den dramatiska stilen. Här har jag valt ut en outfit med blandade material som ger en intressant look. Allt kommer från Ellos, tryck på länkarna nedan för att komma till de olika kläderna och accessoarerna.

KlänningPumpsKavaj, KimonoVäskaHalsband

dramatisk-julinspo

Bilderna nedan är till er med romantisk stilkaraktär. Även denna outfit har jag plockat från Ellos med mjuka detaljrika val. Samma gäller här att du trycker på länkarna för att komma till kläderna och accessoarerna

KlänningSkorKavajjackaVäskaHalsband

julinspo-romantisk

Hoppas ni får nytta och inspiration till passande outfit för era kommande festligheter. Ni med stilkaraktären Tuff tittar jag på outfit till i nästa vecka.

Nu hoppas jag ni får en härlig helg

Kram kram Tina G.