Youtube film

Hej alla bloggisar! Måste berätta att igår la jag upp min allra första Youtube film. Har haft en kanal på youtube men inte använt den så igår var det dax. Vet inte än om jag kommer att jobba så mycket med den biten, det kräver väldigt mycket jobb och många timmar att få till en enda film. Det behövs ett tema och en plan att jobba efter, filmen ska redigeras och klippas ner, det ska läggas till och dras ifrån effekter, ljud och andra saker som inte passar eller passar bra. Men det som kräver en hel del tålamod och tid är att hitta och lägga till musik som passar och som man lagligt får använda. Men jag tycker det är spännande och kul att prova på olika forum och nå ut med mitt ämne och budskap.

Varför det just blev av nu att jag la upp en film var att min 10 åring är upp över öronen faschinerad av Logan Paul som är en gigant på youtube. Ilon följer honom dagligen och önskar sig inget annat än att få shoppa något av Logans egna grejer som hoodie, ryggsäck eller annat han har i sin shop. Dessutom när min sons hår växte ut kunde deras frisyrer likna varandras (en ganska speciell) och Ilon fick höra det ibland. På filmen gör jag en Logan Paul hårstyling på min son och allra mest spännande var det att få lov att slänga en tallrik i golvet som tydligen är ett vanligt inslag i Logans videos.

Varsågoda, ta en koll på filmen här. Psst, se den till slutet!

Kram kram Tina G