Hej och välkomna!

Äntligen är vi uppe och rullar, yes! Min man har lagt åtskilliga timmar att få iordning på alla gamla inlägg och tekniska problem för att sedan kunna övergå hit. Nu hoppas jag att det ska gå lätt och allt ska vara på sin plats. Det är så spännande att se vad som händer nu när jag ska blogga på denna platsen.

För er som är nya här, hjärtligt välkomna till min blogg. Hoppas ni hittar något intressant att läsa och ta inspiration av. Jag har tagit med mig alla mina tidigare inlägg hit så bara att gå tillbaka och kolla om ni vill.

Hoppas ni alla har överseende med mina eventuella missar jag kommer att göra innan jag kan all teknik på denna portalen. Jag får se detta första inlägg som ett test.

Ni som läst min blogg tidigare vet om att jag tycker det är kul med färg och att jag ganska ofta berättar om att omges med färg är viktigt för oss. Färg ger oss energi, tänk du behöver inte göra så mycket för att skapa rätt energi bara att ta på sig rätt färg för ändamålet. Är ni nyfikna på vad färgerna förmedlar för energi får ni leta er tillbaka bland alla inlägg och läsa om alla färger där.

Jag har investerat i en superhärlig blus med en höstig klar varm ton. Perfekt både till vardagsfin med jeans eller uppklädd till kavaj allt beror på vad du matchar den med. Idag stylade jag den med varmvita kostymbrallor och fuskpäls. Den är så fin i halsen så det behövs inget halsband, då passade jag på att hänga i ett par längre örhänge.

Kram kram Tina G