Jag lever i ett lyckorus just nu – så idag kommer inlägget bli som ett enda långt reklampass. Reklam för mitt nyskapade företag som för övrigt har börjat rulla på i en härlig riktning. Förfrågningar och bokningar av mina tjänster kommer in, jag jobbar på med att planera upp de olika event:en och färdigställer det sista inför mitt uppstarts datum den 24/10.

Att starta upp företag sköter inte sig självt… Det är mycket administrativt så som telefonsamtal till olika myndigheter, fixande av visitkort och loggor, hemsidor ska skapas, komma igång med olika sociala medier som facebook, instagram osv. Ja listan kan göras lång. Men det är värt all möda när kunder och klienter börjar ta kontakt och vill boka in sig på mina tjänster, så upplyftande, spännande och roligt.

Att stil o styling är ett intressant ämne i allmänhet för många vet vi om och nu kanske ännu mer när fler och fler börjar inse att vi kan föra fram vårt egna varumärke genom att klä oss “rätt”. Att ha möjlighet att jobba som personal shopper, stylist, frisör och inspiratör är fantastiskt, och en ganska ny yrkeskategori i Sverige.

Mitt jobb kommer att vara flexibelt och varierande. Det kommer bestå i allt från styling från topp till tå med enskilda privatpersoner till inspirerande stil-event för mindre och större grupper och en hel del jobb med den här stilbloggen. Mina uppdrag kommer att utföras antingen i min studio för privat styling och events men jag åker även hem eller möter upp på annat lämpligt ställe (fik på stan) för rådgivning.

Vill du veta mer om mina tjänster, klicka här. Det finns även andra alternativ som går att boka in sig på som Tjejträff/Tjejkväll – perfekt vid möhippa, after work eller inför något festligt tillfälle. Dessa kvällar kan jag anpassa efter behov det kan vara styling-kväll då jag berättar om stil, färg, form och hur personal shopping går till. Eller så går det att boka grupp-styling då jag på en mindre grupp utför en analys av ansiktsdragen och stylar till håret i passande form eller en färg eller stilanalys per person. Då kommer jag / vi även prata om kläder, styling och passform. Jag kan också hjälpa till med styling inför en fest eller middag du ska på, då planerar vi kläder några dagar innan och utför stylingen av hår och makeup till festen. Jag är så klart öppen för andra förslag av tjejkvällar och styling events efter kunders önskemål.

Min tjänst Personal shopping kan du läsa mer om här: Personal shopping! Hur går det till? Denna tjänst har jag möjlighet att göra både på hemmaplan men är flexibel och kan åka till dig och utföra tjänsten där.

Välkommen till mig och min studio

20160409-dsc_1960-collage

Kontakta mig på hemsidan om du har någon fråga eller vill boka tid.

Trevlig helg önskar jag er, kram Tina G