Hej!

Slänger in lite bilder från gårdagens  stil-inspirerande föredrag som jag blivit inbjuden att hålla i för ett stort gäng kvinnor. Kvällen inleddes med mat sen var det min tur, jag pratade  om vad en personal shopper gör och hur det går till när en kund får personlig hjälp med att bygga upp en perfekt utformad garderob utifrån de personliga dragen med stil, färg och form.

 

Min outfit för kvällen, blått och guld!

 

Här riggar jag och ställer iordning draperingstyger och outfit i alla stilar, konkret och tydligt. Det blev en hel del igenkänning när jag berättade om och visade de olika stilarna.

Fullt hus, 60 ladies som är redo.

Fick en fin bukett efteråt, så härligt med fräscha tulpaner.

Två glada deltagare från kvällen. Tyvärr blev fotona väldigt suddiga.

Vi ses här på fredag, hej hej!

/Tina G