Hej hej!

Börjar med att berätta att jag kommer att förändra min jobbsituation för de kommande två månaderna. Det ska bli riktigt roligt att komma tillbaka till min före detta arbetsplats och få träffa och jobba med eleverna och kollegor. Jag slutade på plusgymnasiet och stylistprogrammet för ett år sedan och nu har jag tackat ja till 80% vikariat där. Detta kanske leder till att mina blogginlägg inte alltid kommer ut måndag och fredag som det brukar vara, det kan bli vilken dag i veckan som helst hoppas du hänger med ändå:)

Våren brukar vara en stressig tid på skolorna men också en härlig tid. Eleverna är pressade att lyckas med alla sina kurser innan ledigheten men det är också den härliga skolavslutningen och icke minst studenten att se fram emot. Spännande att se hur det blir att komma in och jobba bara den sista tiden av ett läsår, utmaningar är utvecklande och det gillar jag.

På tal om studenten och skolavslutningar, nu är det hög tid att inhandla kläder till dessa tillfällen. Har tittat på finfina vita klänningar, något för alla stilar..

Romantisk stil

 

Naturlig stil

Dramatisk stil

Tuff/modern stil

 

Klassisk stil

Vad är det då som placerar just dessa klänningar i respektive stilkaraktär? Jo, detaljerna. Den översta klänningen har en rosett och ett mjukt mönster i tyget känns romantiskt, den naturliga är enkel och helt i natur material, den dramatiska gillar det lilla extra som här i spets och synligt markerad “bh” och kjol, halterneck har ett tuffare uttryck därav tuff stil och den klassiska är mer enkel och strikt i sitt utseende.

Om du klickar på länkarna kommer du direkt till sidan som säljer klänningarna.

kram kram Tina G