Ut med det gamla och in med det nya

Hej hej! Hoppas ni har en skön Söndag. Jag började dagen med kaffe & frukost följt av en välbehövlig massage hos bästa massören. Ingen dålig start på en skön söndag. Har även hunnit med lite bokföring och ringa lite jobbsamtal, som frilansande finns det inget som heter vardag och helg utan allt flyter ihop och jag trivs så bra med det.

Tänkte bara berätta en händelse från förra veckan ni vet en sån som man undrar hur det kunde bli så. Jag har både till er här men också till alla i min närhet sagt att vi vill och ska göra om i vardagsrummet och byta ut allt där. Att det är dax för något nytt som inte bara är anpassat så man kan ha småbarn där utan mer i den stil och känsla man trivs i bäst att ha. Att kunna omge sig med vackra saker för välmåendet.

Det har dragit ut på tiden och inget har väl egentligen hänt än i rummet mer än att jag har inspirerat mig med olika bilder på nätet och i tidningar. Tittat på vilka färger det ska vara och vilken stil vi vill ha. Men en kväll när jag kollade på en säljsida på Fb var det en som frågade efter en grå eller svart hörnsoffa. Då tänkte jag att det ska jag minsann svara på imorgon och säga att vi har en. Det första jag såg dagen efter var någon annan som efterlyste ett runt köksbord. Alltså hur kan det bli så att just det vi ville bli av med var det andra som nu ville ha. Så nu har vi iaf sålt bordet och stolarna soffan skulle hon tänka på.

Detta kan vara startskottet på att vi faktiskt kommer igång med renovering och fix i vardagsrummet.

Ha nu en fortsatt skön dag, kram kram Tina G

“Ut med det gamla”

“In med det nya”