Hej!

Börjar med att lägga in länken till foldern med mina tjänster här folder-style-by-tina-g i pdf format. Tryck på länken och skriv ut den om du är intresserad av vad jag gör och priserna. Länken kommer inom kort att ligga på hemsidan under kontakt även den för utskrift.

img_3846

Ett tips till er som inte vet vad ni ska köpa i julklapp till era nära och kära eller kanske dig själv. Köp ett presentkort på något av tjänsterna du hittar i foldern. Det går bra att köpa tjänsterna oberoende av varandra om man vill, eller kombinera det som känns intressant. Om du inte bor i närheten eller ej har möjlighet att komma inom och hämta presentkortet så kan jag självklart skicka det till dig.

Jag jobbar och rör mig runt i södra delarna av Sverige. Så även ni utanför Blekinges gränser har möjlighet att boka in er.

Önskar er alla en skön dag

kram kram Tina G