Hej!

Nu har nog de flesta investerat i sina julkläder då är det dax för nästa festlighet nämligen nyår. Idag lägger jag fokus på sprakande nyårs kläder.

Många tänker nog att klänning passar bäst till nyårs festen men det finns några stilar som inte känner sig så bekväma eller hemma i klänning. Ska du gå på fest är det viktigt att kläderna känns rätt till och mot kroppen. Ett riktigt bra alternativ till klänningen är jumpsuiten. Du känner dig lika festlig och fin i denna dress och dessutom är det en praktisk känsla med byxor runt benen.

I år känns det som metallfärgerna är lika stora som svart till fest, om du har lite koll på nobelfestens vackraste och mest omtalade klänningar så var det kronprinsessan Vicktorias sprakande klänning och drottning Silvias även den i ett ända skimrande hav av silver och glitter.

Tryck på de blå länkarna för att komma direkt till plaggen.

Jumpsuit (ellos), ärmlös modell med mjukt draperad främre del i sammetslook. Beroende på vilka accessoarer du adderar kan denna jumpsuit passa till både den Naturliga och Tuff stilkaraktär både snygg, bekväm och praktisk.

Klänning (Ellos), denna modell på klänning passar bra till er med den Naturliga stilen med sitt lager på lager snitt och följsamma material. Även den tuffa stilen med rätt accessoarer passar fint i denna klänning med tuffa och festliga snitt. Ett tips till er som är varma i färgkaraktären sätt till en guldig scarf mot ansiktet i fin kvalitet eller en varmt färgad bolero/ jacka.

Jumpsuit (Zalando), En guldskimrande dress som passar bra till er med romantisk stil, sätt till vackra smycken, detaljrika skor och en kortare ljus fuskpäls, vacker och elegant.

Klänning (Zalando), denna modell har allt vad den romantiska stilkaraktären letar efter, paljetter och glitter, detaljer som rosett och ett vackert fall på kjolen. Det samma gäller här att ni som vill ha svart men är varma i sina färger sätt till något i varm nyans mot ansiktet. Eller hitta liknande klänning i en mörkblå färg, det är lika festligt som svart.

Jumpsuit (Boozt), till er som har sin grund i den klassiska stilen. Med sina enkla raka klassiska snitt, sätt till snygga klassiska smycken och en klassisk festväska.

Klänning (Boozt), En lagom skimrande festklänning till den klassiska kvinnan. Sätt med fördel till en snygg kavaj.

Klänning (Zalando), är det fest så är det! Massor av bling till den dramatiska kvinnan som kan ösa på och inte spara på krutet. Sätt till ett par stiletter så är stilen fixad.

Jumpsuit (Zalando), även denna är i den dramatiska stilen, addera med en blå fuskpäls för extra flärd.

Känns som en bra start på veckan att välja ut olika fest kläder med mycket glitter och glamour till en av årets största festlighet. Ha nu en fortsatt härlig och stilfull vecka.

Kram kram TinaG.