Idag när jag letade kläder till min Personal shopping kund som ligger i färgkaraktären djup, dämpad, varm hittade jag så fina kläder på Lindex. Jag hade inte förväntat mig att hitta något till min kund just i den butiken men det blev en hel del där ifrån som jag tänker låta henne prova när vi har planerat shoppingen. Självklart kommer vi att gå in i fler för kunden passande butiker.

Eftersom denna kund har den tuffa stilkaraktären kommer det bli en hel del provande av jeans, kängor, boots, inne jackor och toppar.

Som vanligt ser jag fram emot denna stund tillsammans med min kund det brukar bli många aha- situationer för kunden och jag boostas med glädje av det.

Efter all shopping är klar har vi det sista kvar tillsammans innan jag släpper kunden fri att använda sig av sina nya insikter och förvalta det. Det sista projektet är att skapa den rätta stilen OCH framför allt färgen på hennes hår det kommer att bli pricken över hela stylingen. Från att hon nu är färgad i en väldigt kall ton och kanske lite för snäll stil, blir det varma färger och en något stökigare stil på frisyren. Detta ser jag så klart också fram emot.

Bilder kommer i ett senare inlägg så ni kan hänga med på denna kundens resa. Nedan visar jag bilder på kläder jag har kollat in från Lindex.