Ombre naglar

Inlägget innehåller affliateslänkar

Hej hej! Med full fart har jag kommit igång på mitt tillfälliga extrajobb som receptionist på ett sommarhotell. Kunde väl inte ha fler helnöjda gäster som checkade ut i förgår, så mycket beröm de kom med efter deras vistelse där. Jag blev nästa lite rörd och väldigt glad förstås även om jag bara jobbat där i några timmar. Ska ta och fråga tjejerna som driver stället om jag får visa bilder från hotellet och omgivningen någon gång här på bloggen (vill alltid ha godkännande), så även ni kan få en inblick av stället.

Ja ja, nog om det.

Sitter och googlar bilder och försöker hitta inspiration till mina naglar som jag ska bli fin om på torsdag. Denna gången vill jag matcha naglarna med min klänning och styling till bröllopet som är nu redan på lördag.

I vanliga fall väljer jag helfärgade naglar utan bling, glitter eller annat. Jag är ju en ganska praktisk person ( typist den tuffa stilen;) som gillar när det är enkelt. Jag tänker om jag har en “vanlig” färg passar det till det mesta jag tar på mig, som sagt “Keep it simple”. Dessutom blir det lätt att naglarna blir missfärgade när jag jobbar med att färga håret på mina kunder och då är det bra med något mörkare färger.

Men den här gången är jag sugen på en ombre variant kanske med glitter som “ebbar” ut. Är det fest så är det, då ska det vara lite mer glamour.

Skickar med inspirations bilder jag hittat (lånat från google), vad tycker ni? Vilken ska jag välja till min gröna klänning?

Kram kram Tina G

(Dessa är fina men jag hade valt guldglitter istället.)

 

Lack guldglitter// Lack beige// Klänning// Lack grönt glitter// Lack ljusgrönt