Hej hej!

Idag blir det ett kortare inlägg, har precis kommit hem från en heldag med shopping. Försökte ta lite foto i butikerna men personalen gick runt och kollade så det kändes inte helt ok att fota så mycket.

Detta shoppingmall som ligger utanför Fuengirola (södra Spanien) är ett ganska lagom stort ställe att spendera både tid och pengar på. Bäst av allt är att de har en av mina favoritbutiker där nämligen Guess. Annars måste jag säga att jag är ganska glad för de flesta av de spanska butikerna och deras stil och färg på kläderna. Såg att modet här i Spanien är ungefär detsamma som hemma i Sverige. djurmönster, broderier, volanger och bomberjackor m.m

Skorna däremot skiljer sig som alltid från den svenska stilen, här är de mycket mer detaljer som bling, strass, kedjor, guld och silver m.m och gärna smala höga klackar. Å andra sidan är klimatet mer lämpat här för den typen av skor.

 

 

Denna byxdress och skorna får stå på min önskelista, så fint tycker jag.

Guess har även en lite ungdomligare sida också, denna klänningen ser så skön och fräsch ut och snyggt med den korta jeansjackan till.

 

Dessa skorna hamnade jag bredvid när jag provade ett par andra skor. Lite detaljer och mönster som sticker ut.

 

Vilka favorit butiker och märken på kläder och skor har ni?

Som sagt ett lite kortare inlägg idag.. vi ses här på fredag igen. Till dess önskar jag en skön vecka.

Kram kram Tina G